Nastavljamo 5 u 6 nedjeljom u 6

Nastavljamo 5 u 6 nedjeljom u 6

Evo, poslije uspješnog početka programa “Počistite Emocionalne Traume (5)” u “Školi Emocionalne STabilnosti (6)” nastavljamo slijedećim modulom:

 

Kako oprostiti i očistiti najdublje traume?

 

Najdublje traume obično su nastale u djetinjstvu od osoba u koje smo imali neograničeno povjerenje i koje su to povjerenje izigrale na najgori mogući način. Ta trauma je duboka i često nas označava pa smo zbog nje često nervozni, nestrpljivi, lako se naljutimo, cijelo vrijeme osjećamo tjeskobu, lako padamo u depresiju. Sve to nestaje čišćenjem traume koju naučite u drugom modulu. Vrlo je jednostavno. Ne morate ništa pričati o svojoj traumi. Svatko rješava svoj problem pod vodstvom voditelja. Na kraju samo brojkom pokazuju koliko se trauma smanjila. To također možete raditi kod kuće uz pomoć knjige Kako oprostiti. Uz knjigu dolazi i cd koji vas vodi kroz rješavanje dubokih trauma.

Posjetitelji ovog modula mogu naučiti kako rješavati najdublje povrede odnosa. To su povrede načinjene bilo kojom vrstom nasilja. Ovaj način čišćenja je lagan, jednostavan a istovremeno snažan bez loših posljedica. Ponekad se dogodi da jednostavno situaciju u kojoj se čisti trauma osoba zaboravi. To samo znači da ovaj način djeluje vrlo duboko na podsvjesnoj razini.

Ako netko nije bio na prvom modulu, slobodno može doći jer je svaki modul neovisan. Svaka tema je samo drugo područje i način kako u tom području očistiti prepreke do uspjeha.

Da bi pojednostavio snalaženje u vezi modula i vrijeme održavanja, napisat ću u nastavku naziv modula i datum održavanja.

 

2 Kako oprostiti i očistiti najdublje traume?, 16. listopada 2016

3Kako poboljšati odnose s roditeljima? , 23. listopada 2016

4 Kako očistiti traume od partnera/partnerice koji/koja nas je napustio/la?, 6. studeni 2016

5 Kako otpustiti traumu zbog drage osobe koja je umrla?, 13. studeni 2016

6 Kako se riješiti loših navika, ovisnosti?, 20. studenog 2016

7 Kako se riješiti simptoma bolesti i poboljšati zdravlje?, 27. studenog 2016

8 Kako povećati kreativnost?, 4. prosinca 2016

9 Kako poboljšati dotok obilja novca?, 11. prosinca 2016

10 Kako očistiti prepreke u traženju novog partnera/partnerice?, 18. prosinca 2016

11 Kako očistiti neuspjeh iz svog života?, 8. siječnja 2017

12 Kako biti zadovoljan/zadovoljna samim/samom sobom?, 15. siječnja 2016.

Za sve dodatne informacije možete pitati na modrusan.ivan@gmail.com.

Daljnje obavijesti možete pročitati na stranici www.ivanmodrusan.com/blog/ ili se na toj stranici predbilježiti za newsletter.

Radujem se vašem dolasku.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *