Nedjeljom 5 u 6 započeo 9. listopada 2016.

Nedjeljom 5 u 6 je započeo 9 listopada 2016

Probili smo led i započeli novu sezonu Škole Emocionalne STabilnosti (6) programom Počistite Emocionalne Traume (5)

Na prvom susretu smo upoznavali svoj bazni, esencijalni osjećaj koji nas određuje. Za nekoga je to mir, ljubav, radost i slično. Često taj osjećaj tražimo od drugih, i ne nalazimo ga jer ga tamo nema. On je u nama, točnije, mi smo on. Osvještavanjem tog osjećaja postajemo svjesniji sebe i svog odnosa s okolinom.

U drugom dijelu smo upoznavali tehniku čišćenja neugodnih potisnutih osjećaja.  Svaka prisutna osoba je rješavala svoj neugodni osjećaj. Nitko nije znao ni koji je to događaj, ni koji osjećaj. Samo su svi potvrdili potpuno ili djelomično čišćenje tog osjećaja. Svatko je u svojoj tišini mogao promatrati kako se osjećaj čisti jednostavno, lako i kako nastaje praznina poslije njegovog odlaska. Naučili smo kako tu prazninu ispuniti toplinom, svjetlosti i ljubavlju.

Smisao radionice “5 u 6” je u potpunosti uspio jer je svaki prisutni naučio/la kako se može lako očistiti emocionalna trauma i to može primjenjivati kod kuće i u svakoj budućoj situaciji kad osjeti neugodni osjećaj. Dovoljno je napraviti naučenu proceduru i problem se riješi.

Slijedeće nedjelje ćemo raditi čišćenje trauma nastalih u odnosima. To je čišćenje tako snažno da se ponekad očisti i sam događaj iz podsvijesti i teško se sjetimo što je bilo. To je stoga jer događaj vežemo za osjećaj i kad očistimo neugodni osjećaj, događaj nije važan i sam se izgubi. Na taj način traume nastale od bilo koje vrste nasilja nestanu i osoba može normalnije funkcionirati poslije doživljenih trauma. Jednostavno se više ne sjeća.

No, o tome u slijedećem newsletteru u kojemu ću dodatno opisati dobrobiti od takvog načina čišćenja emocionalnih trauma.

U svakom slučaju program

Počistite Emocionalne Traume (5)

u

Školi Emocionalne STabilnosti (6)

nastavlja dalje. Ima još tema koje se mogu obraditi na ovaj način.

Vidimo se slijedeće nedjelje!

U 18 sati u Antunovcu 27, Adhara!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *