Odnos prema roditeljima

Može se reći da se često može naići na probleme za koje krivimo svoje roditelje. To može biti točno, ali i ne mora. U svakom slučaju postoji neki otpor prema roditeljima i to nam često stvara jako puno problema u životu.

Situacije koje smo proživjeli s roditeljima, posebno neugodne, jednostavno se preslikavaju na naše svakodnevne situacije.

Čak i kad smo ljuti na neke postupke roditelja, upravo ta ljutnja privlači sličnu reakciju i u partnerskom životu privlači partnere slične nekom od roditelja.

Dakle, na podsvjesnom nivou postoje neke emocije i obrasci koji se stalno ponavljaju i čini nam život nemogućim.

Kako to riješiti?

Opraštanjem.

Opraštanje je otpuštanje emocija, obrazaca koje smo imali s roditeljima. Nema veze da li su roditelji još živi. Te emocije i obrasci žive u nama neovisno o tome.

Čišćenjem tih obrazaca i emocija postižemo čistoću našeg emocionalnog polja. Rješavamo se uzročno posljedične veze s roditeljima. To ne znači da roditelje manje poštujemo, volimo. Čak obratno. Mičući neugodne emocije, situacije, upoznajemo pravu važnost i vrijednost svojih roditelja. Time oslobađamo prostor za kvalitetniji emocionalni život.

Pošto je odnos prema roditeljima često usko vezan uz odnos prema poslu, zaradi, i na tom planu se stvari poboljšavaju.

Želite riješiti sve te poteškoće, samo se javite. Olakšat ćemo vas samo za vaše emocije i obrasce koji su vam predstavljali problem.

To možete učiniti i putem telefona ili Skypea.

Vrlo jednostavno, uz razgovor Vas vodim kako čistiti stare emocije i obrasce.

Javite se i učinite si život radosnijim, boljim, opuštenijim, sretnijim. Zaplovite u život punim plućima.

Podijelite članak s prijateljima!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *