Povećanje kreativnosti

Kreativnost je usklađivanje želja, potreba, trenutne situacije, mogućnosti s ciljem postizanja željenog rezultata i uklanjanja svih prepreka.

Što je prepreka kvalitetnoj kreativnosti?

Programi, osjećaji koje imamo u sebi. Program kao što je “nisam dovoljno dobar/dobra, ne mogu ja to, nisam ja te sreće, pokušat ću ali nisam siguran/sigurna i slično” je velika prepreka realizaciji vlastite kreativnosti.

Kako povećati kreativnost?

O povećanju kreativnosti i uklanjanju prepreka možete doznati na radionici koja će se održati 4. prosinca (nedjelja) na adresi Antunovac 27 (Adhara) u 18 sati.

Voditelj radionice je prof Ivan Modrušan, slijepi energoterapeut koji je upoznao načine i mogućnosti čišćenja prepreka kreativnosti. Pomoću raznih tehnika koje možete i dalje primjenjivati kad god se za to ukaže prilika, možete kreirati rješavanje problema na način koji je za Vas idealno rješenje. Kroz podsvjesna pravila kreacije možete napredovati snažno prema ostvarenju želja. U svakoj situaciji možete detektirati problem i vrlo brzo naći rješenje. Pri tome naučite kako svaki problem pretvoriti u zadatak i samim time krenuti ka rješenju.

Tako na vidjelo izlazi Vaš veliki potencijal kojeg ranije niste bili svjesni.

Preporučena donacija je 150 kuna.

Ova radionica je dio Škole Emocionalne STabilnosti (6), ali je svaki dio poseban i može se posebno posjetiti. Svaki dio obrađuje jedan od aspekata vašeg života. Obrađuje novi pogled kojim uspijete olakšati svoj boravak ovdje, na Zemlji. Na taj način potičete ono zašto ste ovdje, a to je RAST.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *