Proces bolesti

Bolest ima proces koji je teško zaustaviti. Ono što mi možemo je očistiti okoliš i na taj način ubrzati sami proces. Na taj način omogućujemo svom organizmu efikasnije rješavanje samog problema.

Što možemo riješiti u bolesti?

Osim rješavanja samog uzroka kojim se bavimo, potrebno je i rješavati same simptome kad se pojave. Uzmimo na primjer prehladu, gripu ili neku virozu. Ona se pojavi i to često kad je sveukupna situacija takva. Točno postoji vrijeme povećane gripoze.

I tada imamo simptome: kihanje, kašljanje, bol u grlu, curenje nosa, iz očiju, malaksalost organizma i slično. to su sve simptomi takvih bolesti. Normalno je da ih prihvatimo kao čišćenja jer se već našim stavom o njima može ubrzati rješavanje.

Eto, i ja sam imao neku vrstu toga. Najprije me u četvrtak počelo frkati u crijevima, bubrezima, zatim u petak počelo smrzavati, pa kuhati u cijelom tijelu, pa u subotu bolovi grla i jakko kašljanje, u nedjelju glavobolje i vrtoglavice, a danas u ponedjeljak još lagano kašljanje i nadam se da će do sutra sve proći.

Radeći na simptomima, shvatio sam da ne mogu spriječiti tijek odvijanja bolesti, ali čisteći sve emocije povezane uz to, kao i prostor oko glavnih simptoma kao što su bolovi i slično, mogu ubrzati proces i time ubrzati završetak samog problema, odnosno zadatka.

Čišćenje radim samo Sedona metodom koju sam prilagodio ovoj situaciji.

Prva reakcija je olakšanje prostora oko simptoma. Čistio sam potrebu za kašljanjem i nadraživanje u grlu i plućima. Malo se osjetilo smanjenje kašlja, ali ono što je bitno je lakši prostor oko točke iritacije. Poslije nekog vremena i kašalj se smanjio. Nastavio sam čistiti pluća, leđni dio gdje imamo puno stresova, uz kralježnicu, preko crijeva, bubrega sve do zdjelice, a na drugu stranu sve prema glavi. Neka mutež u glavi je pomalo nestajala i glava je bila sve bistrija. Još uvijek sam osjećao kao da imam stakleno tijelo, ali i to se vremenom smanjilo.

Ono što ovdje želim reći je da svojom voljom i poznavanjem jednostavnih pravila sedona metode možemo mnogo toga očistiti. Svaku nelagodu, svaku bol, nesigurnost, dosadu, izgubljenost, hladnoću, napetost, nervozu ili slično možemo u najgorem slučaju umanjiti, a u najboljem potpuno ukloniti. Ovdje sad ne pišem o potisnutim traumama, ali i njih se može čistiti na ovaj način. Riječ je o bilo kakvim emocijama nastalim na bilo kojem nivou ili dijelu života. Učio sam čistiti tom tehnikom i probleme nastale u bivšim životima (za one koji vjeruju u to) i rezultati su bili fantastični.

Bitno je da je tehnika laka za naučiti, jednostavna za primjenu, može se raditi samo misaono, to jest ne moramo pokazivati na vani da nešto radimo, djelotvorna je i bez štetnih posljedica. Mene najviše oduševljava jednostavnost jer je meni nešto što je složenije od 1×1 besmisleno i uglavnom neučinkovito jer moramo koristiti svoj um, a njemu nije uopće stalo da mi ozdravimo. Naš um samo želi vladati nama.

Ako netko želi naučiti kako radi ova metoda, slobodno se može javiti na modrusan.ivan@gmail.com ili pogledati i naći i druge kontakte i postove na blogu www.ivanmodrusan.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *