Rastanak

Rastanak uvijek budi tužne osjećaje. Bio to samo rastanak od prijatelja ili smrt drage osobe. Posebno prekidi veza, brakova nose sa sobom velike traume. Poslije toga teški nas osjećaji ne puštaju. Oni toliko jako utječu na naš život da ih se uglavnom ne možemo riješiti.

U nedjelju, 23. travnja 2017 u 18 sati u Antunovcu 27 (CentarAdhara) možete naučiti kako otkloniti traume nastale od rastanka bilo koje vrste.

Traume od prekida bivše veze dalje djeluju na slijedeću moguću vezu.

Uklanjanjem trauma otvarate novi prostor za novu vezu neopterećenu starim traumama.

Posebno je vrijedno otklanjanje trauma vezanim za osobu koja je otišla na drugi svijet. Oslobađamo sebe trauma, prihvaćamo odlazak kao neminovan, osvještavamo svu ljubav prema toj osobi, osvještavamo vrijednosti koje nam je ostavila i učvršćujemo dobitke koje nam je ta osoba ostavila i ljubav koja se još razvija u nama.

Abortus je također rastanak koji kasnije ima svoje teške posljedice. Otklanjanjem neugodnih emocija vezanih uz to upoznajete bolje sebe, prihvaćate se bolje i time potpunije uživate u životu.

U svakom slučaju sve što je vezano uz odnose možete poboljšati, ukloniti i kad naučite način, to raditi u svakodnevnom životu.

Poboljšanje trenutnih odnosa u vezi/braku je također moguće.

Uklanjanjem ostataka trauma se stvara povoljna klima za sve buduće odnose: prema roditeljima, partnerima, prijateljima, poslovnim suradnicima, nadređenima/podređenima i svima s kojima dolazimo u svakodnevni kontakt.

 

Kroz uklanjanje trauma vas vodi Ivan modrušan, slijepi energoterapeut koji vidi energetske blokade i na taj način ukazuje gdje je stvarni problem. Preporučeni dobrovoljni prilog je 150 kuna.

 

O svemu više na www.ivanmodrusan.com

Komentari 1

  1. Jelena

    Lijepi pozdrav,javljam Vam se iz Rijeke,zanima me kako mozemo dogovoriti susret,imam puno simptoma tjeskobe,u zadnje dvije godine prosla kroz razvod braka,puno stresa i neotpustenih emocija.Unaprijed hvala,Lp

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *