Čišćenje poslovnih emocionalnih blokada u himalajskoj špilji

odnos prema poslu je uvjetovan emocijama. Često te emocije i nemaju veze sa samim poslom već su izvorno potekle iz ostalih dijelova života. Ponekad su to blokade, ponekad vezanost za uspjeh, ponekad želja za isticanjem, a ponegdje i jednostavne emocije poput ljubavi ili mržnje. Svaka od emocija opterećuje odnos prema poslu. Često nismo svjesni što nas koči, ali smo svjesni da nas koči.

Primjer je to kad sportaš zbog nekog razloga podbaci u rezultatu, osoba za javnost se zbuni kod kontakta s više ljudi, kad se sve daje u posao, a jednostavno ne ide, kad sama pomisao na neki projekt izaziva dosadu, glavobolju ili jednostavno neraspoloženje ili strah. U takvim i sličnim slučajevima je potrebno čistiti emocije kako bi rezultati došli sami od sebe.

Kako riješiti emocionalne, psihičke, strukturne, pravne i bilo koje druge prepreke možete saznati na radionici u petak, 17. Siječnja 2020. Godine u Lipovečkoj ulici 21 , Zagreb u 18 sati. Možete naučiti postupak otkrivanja emocija i čišćenja blokada u vezi s poslom. Sam postupak čišćenja se ne odnosi isključivo na posao, već se može primijeniti i u obitelji, svakodnevnom životu, odnosu prema životnim okolnostima ili slično. Blokade na poslu su ovdje samo okvir koji se može prilagoditi različitoj situaciji.

Radionicu vodi iskusni emocionalni terapeut Ivan Modrušan www.ivanmodrusan.com koji je napisao knjigu „Kako oprostiti?“, a koji će vas naučiti kako prepoznati emociju, kako je locirati, kojim postupkom je eliminirati.

Preporučena donacija je 100 kuna.

Radionica je u himalajskoj špilji i traje okvirno 2 sata. Isam boravak u prostoriji gdje je ugrađeno 20 tona himalajske soli je blagodat za svakoga.

Pošto je broj polaznika ograničen, potrebno je najaviti se na mail modrusan.ivan@gmail.com ili na broj 091 943 12 44.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)