Radionica u slanoj špilji

Pranje emocija u himalajskoj špilji

Poznato je da sol razgrađuje energetske blokade koje loše djeluju na naše emotivno stanje. U prostoru u kojem je ugrađeno u zidove, pod i strop oko 20 tona soli idealno je okruženje za pranje emocija. Pod time se misli na emocije kao što su: ljutnja, bijes, nelagoda, tuga, zbunjenost, ljubomora, želja za osvetom, osjećaj manje vrijednosti, osjećaji odbačenosti, potištenosti, izolacije, povređenosti i slični, depresija, briga, bespomoćnost, osjećaj krivice, mržnja i još mnoge druge emocije. Te se emocije nalaze u nama i povezane su uz neke osobe ili situacije. Imamo osjećaj da ih ne možemo riješiti.

Međutim, uz pomoć voditelja radionice pranja emocija, u himalajskoj spilji u lipovečkoj ulici 21 u nedjelju, 10. Studenog 2019 u 18 sati možete saznati kako to učiniti.

Radionicu pranja emocija će voditi Ivan Modrušan, autor knjige KAKO OPROSTITI?, www.ivanmodrusan.com.

Tehnikama čišćenja emocija možete ukloniti bilo koju emociju nastalu bilo kad iz svojeg života.

Zašto je uopće potrebno čišćenje emocija?

Emocije su nastale u nekim situacijama, najčešće u djetinjstvu i vezane su uz te osobe i situacije. Međutim, javljaju se u svakodnevnom životu i čine velike probleme jer obično pokvare sadašnju situaciju.

Na primjer, netko je davno vikao na Vas kao dijete dok ste jeli neko voće. Danas ne volite to voće, a ne znate zašto.

Drugi primjer je da Vas je ostavio ili ostavila partner/partnerica. Ljutnja koju je pri tome izazvana se prenosi u odnosu prema mogućim novim partnerima/partnericama. Ove sadašnje osobe nemaju veze s onim bivšim, ali emocija se javlja i pokvari bilo koju novu mogućnost sretne veze.

To se pojavljuje jer smo emocije potisnuli u podsvijest. Na ovoj radionici lako naučite kako emocije očistiti iz podsvijesti tako da Vam više ne smetaju.

Više o tome možete pročitati na stranici www.ivanmodrusan.com/blog/

Radionica okvirno traje oko 2 sata i preporučena donacija je 100 kuna.

Postoji mogućnost dogovora za privatni tretman i kompletno rješavanje emocionalnog problema.

Pošto je broj polaznika radionice ograničen, molim, javite se na modrusan.ivan@gmail.com ili na broj 091 943 12 44

 

Komentari 2

    1. Post
      Author

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)